Vacature tandartsassistent(e) in Nijmegen – Tandartsen Weeshuis – Nijmegen

Vacature tandartsassistent(e) in Nijmegen

Vacature tandartsassistent(e) in Nijmegen

Ben jij bijna of net afgestudeerd als tandartsassistent en op zoek naar een baan in Nijmegen? Dan ben je bij Tandartsen Weeshuis aan het juiste adres. We zoeken een enthousiaste en ambitieuze tandartsassistent die samen met ons team hoogwaardige tandheelkundige zorg biedt. Bij ons kun je jezelf verder ontwikkelen en werken aan de beste mondzorg voor iedereen. Kom jij ons hechte team versterken? Solliciteer dan direct!

 

Wat je gaat doen

 

Wat je meeneemt

 

Over het team

Tandartsenpraktijk Tandartsen Weeshuis is een hecht team van 13 tandheelkundige professionals. Binnen ons team werken we met en voor elkaar. Vertrouwen en open communicatie vinden we dan ook belangrijk. We delen onze feedback en helpen elkaar waar nodig, gevraagd en ongevraagd.

 

“Ik heb het hier heel erg naar m’n zin. Vooral omdat het een oprecht en gezellig team is. Elke dag lunchen we samen. En als we niet in de praktijk zijn, dan staan we op onze borrel in Nijmegen.”

 

Yara Gerrits, preventie-assistent, 21 jaar

 

Wat we je bieden

 

Solliciteer direct

Zijn we een match? Mail dan je CV naar info@tandartsenweeshuis.nl voor 1 juni 2023. Je krijgt binnen een paar werkdagen reactie.

 

Meer weten?

Bel ons dan gerust op 024 322 34 77. Of kom mee borrelen!

 

Over Tandartsen Weeshuis

Tandartsen Weeshuis is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Nijmegen, waar de patiënt voorop staat. Met ons hechte team van 13 tandheelkundige professionals werken we samen aan de beste mondzorg voor mensen van alle leeftijden. Als een van de weinige praktijken in de regio, bieden we verschillende specialisaties aan, zoals implantologie, gnathologie en orthodontie. Ook bieden we zorg aan vluchtelingen, dak- en thuislozen.